Батьківські збори

2017-02-02

1 лютого у Сокільській ЗОШ І-ІІІ ступеня відбулися батьківські збори. Тема зборів: "Система роботи педагогічного колективу школи щодо формування життєвих компетентностей учня". На зборах виступили директор школи Гелетуха А.Г. , заступник директора з навчальної частини Дорощук З.А., заступник директора з виховної роботи Созонюк Л.М.

Загальну картину успішності, навчання і виховання висвітлив директор школи, достатньо уваги приджілялося питанню підготовки учнів 11 класу до ЗНО. З теми :"Аналіз результативності навчання та роботи з обдарованими дітьми у І семестрі " виступила завуч Дорощук З.А. Вона відмітила, що у нашій школі поменшало відмінників. На "відмінно" закінчили І семестр Нечипорук Антоніна (10 клас) і Сиротюк Христина (5 клас). У початковій школі 8 відмінників. Завуч наголосила, що батькам потрібно більше уваги приділяти навчанню і вихованню дітей.

Заступник директора з виховної роботи Созонюк Л.М. виступила з темою "Аналіз навчально-виховної роботи у І семестрі та результати виховної роботи. Відвідування. Людмила Миколаївна наголосила, що виховна робота у школі здійснюється за програмою "Основні орієнтири виховання - це цілісне ставлення до праці, до природи, до культури і мистецтва, держави, правове виховання, родинне - до сім'ї, родини, людей.

Прояв національнополітичного характеру виявляється в проведенні щопонеділка лінійки зі звучанням гімну України. щороку наша школа бере участь у фестивалі "Нащадки козацької слави". Проходять заходи по вшануваннюпам'яті жертв голодомору, відзначення річниці революції Гідності. Проводяться мовно-літературні конкурси "Шевченко в моєму серці" та спортивні конкурси.

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi