Пам'ятаймо героїв

2017-02-25

У п’ятницю, 24 лютого, на подвір’ї нашої школи зібралися сільська громада, родина, вчителі, школярі, представники районної ради аби вшанувати світлу пам’ять героя та відкрити пам’ятну дошку на його честь. Більше року минуло з того чорного трагічного дня, коли рідна земля прийняла тіло захисника України, випускника нашої школи Єлізар’єва Руслана.

Руслан Єлізар’єв вирушив на Схід добровольцем. Згадувала свого колишнього учня вчитель Музичук Тетяна Миколаївна, як дуже добру, щиру, «сонячну» дитину. Зі сльозами на очах та тремтінням голосу згадувала свого однокласника, який завжди був душею компанії, Наталія Завірюха.

За сина-героя дякували мамі Людмилі Петрівні голова районної ради Андрій Музика, голова районного об’єднання учасників АТО Руслан Мигдалюк, сільський голова Олег Бондарук.Перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Шкільний, зазначив, що наша нація безсмертна та незборима, бо українські патріоти, такі, як Руслан Єлізар’єв піднімаються на боротьбу проти російського агресора добровільно, за покликом серця.

Право відкрити пам’ятну дошку надали дітям Руслана Єлізар’єва Насті та Андрійкові, які пізніше звернулися до тата-героя віршованими рядками.

Настоятель місцевого храму отець Василь освятив пам’ятну дошку захиснику України, зазначаючи у своїй проповіді, що нема більшої любові і жертовності на цій землі, ніж віддати життя за Вітчизну.

За моральну та матеріальну підтримку дякувала односельцям, членам ГФ «Народна самооборона м. Рожище» сестра героя Олена Чміль.

Пам’ятаймо героїв, не забудьмо про всіх,

Хто за неньку-Вкраїну в лютій битві поліг.

Хай всі бачать, хай чують поклик наших завзять,

Як уміють вкраїнці - жить, боротись, вмирать, -

Заклично та до болю щемливо звучали слова присвяти загиблим воїнам АТО у виконанні Олександра Саковця та учнів школи і лягали до пам’ятної дошки герою квіти на знак шани, вдячності та пам’яті.

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi