Посвята у читачі

2017-11-09

8 листопада у шкільній бібліотеці відбулася урочиста посвята першокласників у читачі бібліотеки. Шкільний бібліотекар Наталія Олександрівна Завіруха разом із учнями школи підготувала для наймолодших учнів програму «Книжкове царство – мудре государство»

В образі Королеви Книги зустріла першокласників учениця 7 класу Сасовська Марія, яка повела малюків у свої володіння – книжки. Цікаво спілкувалися з дітьми учні 7 класу Борух Рувим – Знайко і Піскунов Роман – Незнайко. А Листоноша Назарук Назар розносив листи і телеграми від героїв казок. У віршах ознайомили із правилами поводження з книгами шестикласниці Сиротюк Христина, Хвостюк Катерина, Войтюк Вікторія, Сасовська Дарина. Усім сподобалась сценка із порваною книгою за участю Тонкіша Данила.

На завершення Наталія Олександрівна провела конкурс віршів, загадок, прислів’їв про книгу. Цікаво та змістовно відбулася літературна вікторина. Фіналом свята стало заповнення читацьких формулярів наших першокласників і вони стали повноправними читачами шкільної бібліотеки.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi